Om oss

Keramikon AB är ett framstående företag med en imponerande branscherfarenhet på över 20 år och en stark närvaro i Skandinavien sedan 1998. Genom åren har företaget etablerat sig som en betrodd partner inom en mängd olika industrier, och dess huvudfokus ligger på att effektivisera kunders produktionsprocesser. Nedan ska vi utforska några av de nyckelområden där Keramikon AB har excellerat.

Teknisk keramik:

Keramikon AB är specialiserade på teknisk keramik och erbjuder skräddarsydda lösningar för olika applikationer inom elektronik, kemi, pappersmassa, maskinindustri, el industri och andra branscher. Deras expertis inom detta område har hjälpt kunder att möta krävande krav som höga temperaturer, elektrisk isolering och kemisk resistens.

Tändelektrod:

Företaget har en betydande erfarenhet inom tändelektroder, som är avgörande komponenter inom bränsle- och eldningssystem. Deras produkter säkerställer tillförlitlig tändning och effektiv förbränning.

Steatit:

Steatit är ett keramiskt material med många användningsområden, och Keramikon AB har kompetens inom dess tillverkning och applikationer. Steatit används ofta i elektriska värmeprodukter och andra högtemperaturapplikationer.

Porslin:

Porslin är känt för sin eleganta och slitstarka natur. Keramikon AB tillverkar porslinprodukter som säkringar, isolatorer, uttag, skydds rör, som uppfyller höga kvalitetsstandarder och har en bred användning inom industri och hushåll.

Kordierit:

Kordierit är ett keramiskt material med utmärkt termisk stabilitet och används i ugnar, ugnsvärmare och liknande applikationer. Keramikon AB erbjuder kordieritlösningar som hjälper kunder att upprätthålla höga temperaturer med precision.

Chamotte:

Chamotte är ett material som är känt för sin slitstyrka och används ofta i keramisk gjutning och elektriska värmeledare. Företaget tillhandahåller chamottebaserade produkter som uppfyller de specifika behoven hos deras kunder.

Hårdmetall (Wolframkarbid):

Keramikon AB erbjuder högkvalitativa hårdmetallverktyg som används inom bearbetning och skärning av material. Deras verktyg är slitstarka och ger precision och effektivitet i industriell användning.

Elvärmeprodukter:

Företaget har även expertis inom elvärmeprodukter och kan skapa anpassade lösningar för temperaturkontroll och uppvärmningsapplikationer.

Keramikon AB har skapat ett starkt rykte för sin kompetens och engagemang för högsta kvalitet och kundtillfredsställelse. Med deras breda sortiment av produkter och förmåga att anpassa sig efter kundens behov har de hjälpt många företag att effektivisera sina processer och nå framgång inom olika branscher.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Skapad i Wordpress Elementor ACF Av Interwebsite Webbyrå